Nieuws

Kinderconcert in Theater Koningshof

Op 7 maart jl. heeft het Gewestelijk Senioren Orkest o.l.v. Richard Vrijhoef samen met leerlingen van groep 5 en 6 van basisschool Het Startpunt, De Diamant, Vindingrijk, De Parasol en Westhoek, bij elkaar zo’n 225 leerlingen, een project op het gebied van muziekeducatie afgesloten met een kinderconcert.

Lees meer »

Kerstconcert 2023

Voor vrijdag 22 december heeft Matthé Treijtel voor de derde keer op rij in de Liduina Basiliek te Schiedam een                    ‘Kerst-inloop-lunchconcert’ georganiseerd. 

Lees meer »

Optreden Maand van de Ontmoeting

Ter gelegenheid van de afsluiting van de Maand van de Ontmoeting heeft het GSO op zaterdag 28 oktober een concert gegeven op het speelplein in het jubilerende winkelcentrum Koningshoek te Maassluis.

Lees meer »

Optreden Open Monumentendag

Op Open Monumentendag, zondag 10 september, heeft het GSO een inloop concert gegeven in de Havenkerk te Schiedam. Het thema van de OMD was Levend erfgoed.

Lees meer »

Al meer dan 60 jaar getrouwd!

2 Jaar geleden waren Aad en Wil Sluijter 60 jaar getrouwd en door corona niet in de gelegenheid hier iets aan te doen. Op de laatste repetitie voor de zomervakantie was het dan toch zo ver.

Lees meer »

Jubilarissen

Op donderdag 12 januari 2023 zijn 2 jubilarissen in het zonnetje gezet, Ineke Verveer en Jan Bloom beide 20 jaar lid.

Lees meer »

Vernieuwde website

De website van het Gewestelijk Senioren Orkest is vernieuwd. Het uiterlijk zowel als de indeling zijn veranderd. In verband met de privacywet zijn de Foto en Video pagina's verplaatst naar de pagina Voor Leden. 

Lees meer »